26.08.2006 г., 23:06 ч.

Тайнство 

  Поезия
615 0 0

Полъхана от топъл вятър-
нежно гали те небето.
Опиянена от красотата -
преминават облаците бегло.

Радостта си не прикриваш -
първата звезда огря.
гледа те от космоса безкраен -
времето за тебе спря.

Тайнство природата ти поверява
на теб чисто създание,
Огледай се къде си,
тя знае, че имаш чисто съзнание.

Ако се огледаш ще видиш
едно цвете бяло и нежно.
ще видиш своята душа-брилянт,
усмихваш се така небрежно.

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??