Aug 26, 2006, 11:06 PM

Тайнство 

  Poetry
616 0 0

Полъхана от топъл вятър-
нежно гали те небето.
Опиянена от красотата -
преминават облаците бегло.

Радостта си не прикриваш -
първата звезда огря.
гледа те от космоса безкраен -
времето за тебе спря.

Тайнство природата ти поверява
на теб чисто създание,
Огледай се къде си,
тя знае, че имаш чисто съзнание.

Ако се огледаш ще видиш
едно цвете бяло и нежно.
ще видиш своята душа-брилянт,
усмихваш се така небрежно.

© Василена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??