28.11.2008 г., 6:59 ч.

Тайнство 

  Поезия » Любовна
661 0 4

Тайнство

 

Черна котка, пълна луна,

любов забранена, грешна жена,

кърваво вино и страстна игра...

 

Докосване сластно на бурни тела,

погледи жадни в нощна тъма,

проклятие вечно, трагична съдба.

 

Бавни стъпки - мъж пристига,

мощ незапомнена, нощ незабравима,

бързи стъпки, мъжът си отива.

 

Тъжна котка, избледняла луна,

любов наскърбена, самотна жена,

празна бутилка с дъх на страстта.

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??