ТАЙНСТВО
Лъчите преследват те лунни -
в очакване тръпне градът.
И в мене напират забравени думи -
извайвам за двама любовния кът.
Жена си невинно красива
и тайнство в среднощния час.
Очите ми огнени в тебе се взират -
събуждат надежда и нежност, и страст...
30.11.11 г.
Пазарджик Ив. Миланов
© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени