29.01.2010 г., 22:21 ч.

Тайнство 

  Поезия
793 0 17

 

 

 

 

Във огнището тлее жарава. 

Бледи сенки пробягват в нощта. 

Тишина се е спряла на прага

с неизказани нежни слова. 

Вън рубини искрят на вълчица.

Зов за обич...

Нова безкрайност...

 

С жаден дъх разтопяваш ресници...

 

Снежно чисто е. 

И е тайнство. 

 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??