25.05.2013 г., 9:46 ч.  

Тайнството на Любовта 

  Поезия » Любовна
477 0 1

Тайнството на Любовта



Като сестра на пролетния вятър -
ще бъда мека, възхитителна, добра!
Ще дойда цяла в светлини обляна,
ще нося радост, нежност, доброта!

Като сестра на пролетния вятър -
ще нося полъх нежност, обич на света.
На всяко цвете, храст, или на душа -
ще нося радост, цветност, красота.

Като сестра на пролетния вятър -
обагрям с вяра и надежда за Живот
и всичко ще е вечно живо, без остатък,
чрез силата на думата:... Любов!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??