3.03.2013 г., 18:58 ч.

Така целувам аз 

  Поезия » Любовна
698 0 0

До следващ път.
До следващото тайнство.
До прегръдка.
До милване.
До разтуптяна гръд.
До нежност,
стигаща на безразсъдство.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??