10.10.2007 г., 21:05 ч.

Така далеч... 

  Поезия
525 0 0
Виждам, колко далеч си...
а на сантиметри от останалите.
Преплитам се в мислите ти,
обграден от внимание,
Ти си най-големият самотник.
Кога запоследно си се смял?...
Докосвал ли си криле на пеперуда,
чувствал ли си мекотата им...
до тънката граница на безразличието?
О, Скъпи, ти си тук, но наистина те няма.
Утихнал в шума, като безгласна нота,
забравен в себе си, духът ти помръкна,
но не и твоята красота.
Лицето ти е все така нежно,
а сърцето бие непримиримо в студа.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??