27.02.2018 г., 20:48 ч.

Така е тиха нашата любов 

  Поезия » Любовна
465 6 5

Очите ти - сияйни езера -

и в тъмното ме търсят, търсят, търсят...

Аз всички дрехи в раклата прибрах,

към тебе за да приближа на пръсти...

 

Така е тиха нашата любов,

замислена и пакостна, и гола,

че слагам предпоследен апостроф

пред всички разсъбличащи глаголи...

 

Когато простосмъртна разбера,

как тайната й пази я Всемирът,

очите ти небесни - езера,

ме търсят в тъмното... И ме намират.

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??