9.04.2013 г., 0:51 ч.  

Така ми е вълшебно с теб 

  Поезия » Еротична
1591 1 2

Така ми е вълшебно с теб.

Ръката плъзвам по изящните извивки

и сякаш по небцето си усещам мед,

припомняйки си всичките милувки. 

Отдаде ми се с цялата си нежност.

Не бях целувал по-горещи устни!

Бедрата ти забравили невинност,

погълнаха ме във флуиди вкусни.

А беше жадна, пи от мене.

И капката последна изцеди.

В очите ти стопи се всяко време

и впиваше се в мене до зори.

Лицето ти сияе сутринта.

Усмихваш се щастливо във съня.

Ръцете ти напипват същността.

Огън лумна и пак запламтя.

© Явление Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??