30.04.2007 г., 12:11 ч.

Така от любов за любовта умря.. 

  Поезия
583 0 3

Какво да ти кажа сега?
виждам,че тръгваш без мен
не вярваш вече в обща съдба
а аз съм тъжен,сам и сломен

Ти тръгваш си,нали?
не виждаш как след тебе кървя
миналото старо си припомни!
и чуй как за тебе крещя!

Тръгваш си,не ме чуваш
не ме ли обичаш вече?
защо от бъдещето се страхуваш?
защо любовта ми ти отрече?

Аз те обичам,разбери!
няма за мене вече любов,
защото сърцето ми за тебе кърви
защото живота ми вече не е розов...

Няма ли да се обърнеш сега?
когато пистолет си опра?
ще продължиш ли отново сама?
когато свърша аз на тази земя?

Ще се обърнеш ли,кажи?
Спусъка вече натискам!
от очите ми се стичат сълзи
този свят аз напускам!

Не издържам вече!Върви!
Не се обръщай назад!Живей!
Не се обръщай..мен забрави!
И за друг щастливец копней!

"Сбогом,скъпа!"-последни думи,
с любов устните изшептяха
и сърцето му спря за нея да кърви
и всички надежди се изляха...

Умря той,погубен от болка ужасна
и не видя как към него тичаше тя
не усети как тя го прегърна
и не видя нейната тиха сълза..

"Защо?!" крещеше му тя
но отговор не можа да открие
"Защо умря така в самота?"
И не можа сълзите си едри да скрие

Ръцете му лежаха на сърцето
което бавно бе загубило тази война
като играчка отнета от детето
така бе умрял за една жена!

А тя след него крещеше на света
как можа да загуби любовта?
обвиняваше се,клевета след клевета
но не й го върна жестоката съдба..
 
Затова отчаяна до смърт
легна до него и слънцето изгря
тя на сърцето му сложи своята ръка
така от любов за любовта умря..

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нямам думи... остави ме без дъх...
  • Ами не всеки филм завършва с щастлив край
  • Много ми харесва!! "обвиняваше се,клевета след клевета
    но не й го върна жестоката съдба.." Съдбата е наистина жестока,дори повече от жестока....
Предложения
: ??:??