24.07.2009 г., 21:21 ч.

Така те желая 

  Поезия » Любовна
904 1 3

ТАКА ТЕ ЖЕЛАЯ

 

Така те желая - красива и свежа.

Не мога без твоето тяло, душа и сърце.

Такъв е животът... прилича на мрежа.

В която оплетени сме, двамата с теб.

 

Така те желая - засмяна и весела,

и искам живота на теб да отдам.

Ти заслужаваш това уважение,

защото никога... никога не ме остави сам.

 

Така те желая - обичаща, дива,

да ме  докосваш и галиш като вода.

Която по тялото бавно попива,

за да усещам теб и всичко това.

 

Така те желая  - гола и потна,

в леглото до мен да лежиш.

И да ухаеш на цъфнала роза,

задъхана над мен да трептиш.

 

Така те желая - каквато си в същност,

в теб няма фалш, няма лъжи.

Така те желая... бъди винаги същата,

до тебе ще бъда, докато съм жив!

 

22.01.2006

© Васил Гурбачов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??