4.02.2008 г., 19:09 ч.

Такава, някаква... 

  Поезия
517 0 7
Не съм нещастна,
ако вярвам, че съм права -
та даже всички да ме сочат
с пръст,
да ме обиждат
и да ме похулят -
не чувствам и
не ще изпитам мъст.
Какво от туй, че някой не приема
това, че има ме
на тоя свят
и искат да съм друга,
да съм като всички хора,
да ме сравнят със някой
свой познат.
Не съм това,
не искам и
да бъда
такава, някаква,
каквато иска някой -
приемайте ме винаги
обаче -
тъй, както аз успях
да ви приема!
2004г.

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??