16.01.2009 г., 17:47 ч.

Такъв си ти 

  Поезия
908 0 14

От пръстите ти капе нежност,
разливаш в мен потоци лава,
докосвам те така копнежно,
а досега ти ме изпепелява.

От устните ти блика извор,
пленяващ смях от кадифе,
в очите точиците виждам,
а в теб - душата на дете.

От допира ти пари огън,
запалваш хиляди слънца,
такъв си ти - един чаровник,
дарил ме с цветни чудеса.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??