Jan 16, 2009, 5:47 PM

Такъв си ти 

  Poetry
910 0 14

От пръстите ти капе нежност,
разливаш в мен потоци лава,
докосвам те така копнежно,
а досега ти ме изпепелява.

От устните ти блика извор,
пленяващ смях от кадифе,
в очите точиците виждам,
а в теб - душата на дете.

От допира ти пари огън,
запалваш хиляди слънца,
такъв си ти - един чаровник,
дарил ме с цветни чудеса.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??