27.02.2011 г., 1:05 ч.

Там 

  Поезия » Любовна
429 0 1

Видях те там, за първи път - чакаше ме на вратата.
Посрещна ме и се усмихна, за поздрав подаде си ръката.

Обхвана моята и името си каза,
почувствах топлина, усмивката си ми показа.

Влезнах там и седнах срещу тебе на бюрото,
говореше ми ти, аз слушах те охотно.

Гледайки в очите ти, свят ми се зави.
Сякаш с поглед ти ми каза " В мене се влюби!".

И аз се влюбих там, влюбих се и затрептях.
Тръпката остана в мене, откакто те видях.

За втори път, когато при тебе идвах, бях много притеснена.
Ти погрижи се, обаче, от теб да съм успокоена.

Там аз спомени за теб градих.
Тук за тебе пиша стих.

Там аз влюбих се във твойта личност,
тук моля се да ми откликнеш.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??