9.08.2019 г., 22:15 ч.

Там 

  Поезия
385 0 0

Тук сред твоите предели,
никога не ще съм сам,
нещо все ще се намери,
да прилича ми на Там.

 

Между кули и палати,
островчета ще съзра,
като къщата на тати,
дето искам да умра.

 

И заводи във руини,
със нащърбени стени,
ще ми спомнят за години,
де катерех планини.

 

И площади и пазари,
с паркове и кафенета,

сещат старите другари,
и съседските момчета.

 

Обстановката позната,
но душата е далеч,
щом отсъства топлината,
на познатата ми реч.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??