1.10.2009 г., 20:46 ч.

Там е сърцето ми... 

  Поезия
704 0 7

...  Kъдето розите разпукват,

поръсени със прах.

Кафявата лозница от раждане е сгърбена.

На двора има маса и пейка под чинар.

И портичката с кръг от телче е овързана.

Където късат плод с напукани до кръв,

подпухнали и тъмни,

благословени длани.

Стопанинът, където,  отпива вино пръв.

И до котлето медно се кипри потна кана.

© Людмила Билярска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??