27.10.2008 г., 6:33 ч.

Там, където 

  Поезия » Философска
565 0 11
Там, където
слънце в очите няма да блесне.
Там, където...
дори цветя не цъфтят.
Там, където
славеи своите песни не пеят.
Там, където реки не шумят.
Там, където
щурците немеят
и нощем звезди не искрят.
Там, където...
в подземното царство на Хадес
пътят е само един...
Тук, където...
всеки е пръв.
Там, отвъд -
само купчина пръст.
И мечтите дори превръщат се в
... пепел.
Там, където
всички сме равни
... на Кръст,
с онзи, който
частица живот е примесил...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??