5.06.2013 г., 14:05 ч.

Там, където... 

  Поезия » Любовна
1255 0 2

Там, където всичко се топи
и смисълът се губи бавно, 
там започват твоите очи
и в тях изчезвам плавно.

 

Там, където започваш ти
и безследно завършвам аз,
там започват моите мечти
и нежно звъни твоят глас.

 

Там, където твоите черти

разкошна спирала описват,
там вплитат се нашите съдби
и на безвремие ни орисват.

 

Там, където твоите устни
в нежна роза се събират,
там от сладостта им вкусвам
и по мен ярко се разливат.

 

Там, където твоето лице
деня ми ярко озарява,
там неспирно моето сърце
в бесен ритъм затуптява.

 

Там, където с поглед нежен
мислите ми разтопяваш,
там с порив безметежен
мен необратимо завладяваш.

 

Там, където ти сама стоиш
и аз за теб бленувам,
там ти ръката ми държиш,
а аз страстно те целувам.

 

Там, където с теб съм аз
и ти изцяло ме допълваш,
Там ти завършваш НАС
и със смисъл ме изпълваш.

© Станчо Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??