Заламтели за власт, за кариера,
за всички блага на света,
не поглеждаме, че и днес, а и вчера
сме направили лоши неща.
Спрете хора! Недейте така!
Погледнете, че в някоя пряка
е тя - единствена Любовта
седи си там, на завоя, и чака.
Минете край нея,
подайте ръка,
продължете със нея -
по-лесно ще е така.
© Александра Иванова Всички права запазени