1.10.2018 г., 14:11 ч.

Танц 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
573 1 2

Танцувах танц със дявола,

под лунна светлина..

Танцувах танц, напомнящ на смъртта,

а животът бе просто една игра...

Танцувах на ръба...

А пред мене бе и вечността...

Молех се със сълзи,

да дойде този край, 

но всяка стъпка напомняше на моя рай...

Танцувах танц със дявола,

на музика от моята тъга...

Пътят мрачен бе като нощта, 

отвеждащ ме до моята съдба...

и ето пак, че в танца аз горя...

Танц със дявола, 

раждащ любовта...

 

 

© Всички права запазени

За първи път споделям лично творчество! Приемам критики и ще се радвам да разбера какво мислите.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошла, Розичке!
    Хубав свободен стих си написала.
    Но щом искаш препоръки, гледай да не допускаш случайни рими. в този стил.
    Успех и много почитатели!
  • Добре дошла ! Споделяй още, тук ще откриеш сродни души.
Предложения
: ??:??