28.02.2007 г., 12:33 ч.

Танц на желанието 

  Поезия
617 0 4
Не си играя с теб, момче!
Щом усмихвам ти се,
доближавам се до теб,
докосвам те едва,
танцувам с финес край теб -
не, не е игра,
а Танц на желанието,
с който ти подсказвам...
А сега си ти наред :)

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??