28 feb 2007, 12:33

Танц на желанието 

  Poesía
616 0 4
Не си играя с теб, момче!
Щом усмихвам ти се,
доближавам се до теб,
докосвам те едва,
танцувам с финес край теб -
не, не е игра,
а Танц на желанието,
с който ти подсказвам...
А сега си ти наред :)

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??