14.04.2017 г., 0:16 ч.

Танц в нощта 

  Поезия » Любовна
609 6 5

Последен танц във тъмната ми стая.

Заравям пръсти в твоите коси.

Прегръщам те и тайно си мечтая

със устните си да ме изгориш.

 

Но леко се усмихваш за довиждане.

Поглеждаш ме с какаови очи.

А в мен сърцето блъска от обичане

и трудно му е вече да мълчи.

 

Оставам сам във празната ми стая,

танцуващ с тъмнината на нощта

и всяка мисъл все на теб ухае,

а твоят глас е всяка тишина.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??