16.03.2013 г., 10:47 ч.

Танцувай 

  Поезия » Любовна
641 0 3

Поеми ръката ми -
тя те обича.
Не я оставяй
протегната да чака
и да изстива топлината.
Прегърни сърцето ми -
то те обича.
Не го оставяй да се лута
във улица без изход.
То ти дава огънче живо,
дава ти обич - магия,
с Любов - прегърни го.
Танцувай с Душата ми -
тя те обича.
Не я оставяй самотна
в небето да тича.
Танцувай с нея - сега.
Танцувай -
без клетви и вричане. 
Подари си живот,
подари си политане...
за миг, за два,
за секунда дори.
Не отминавай с безразличие,
подари си вълшебно обичане.
Не позволявай
магията да отмине -
прегърни я,
тя е толкова крехка.
Танцувай с мен
сред съзвездия сини,
танцувай с мен,
в този миг на сбъдната Вечност! 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??