9.02.2008 г., 22:24 ч.

Танцът на Любовта 

  Поезия » Любовна
952 0 1

 

Танцува погледът

при първата малка среща,

изучават очите

човека, застанал отсреща.

 

Танцуват мислите,

въртящи се в главата безброй,

танцуват и вярват,

че същото прави и той.

 

Танцуват чувствата

и прозрачни стават очите,

лек ветрец

разпилява красиво косите.

 

Правим крачка, правим две

и всичко се слива в едно,

танцуват сърцата, кой ще ги спре,

не е грешка, а е за добро.

 

 

След миг танцуват и устните,

слети в целувка желана,

за миг дъх дори не поемат,

отдадени на тази наслада мечтана.

 

 

И всичко в нас затанцува,

и всичко в нас пожела

вечно да сме двама,

слети в танца на любовта!!!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • какъв прекрасен танц!поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??