18.06.2024 г., 10:28 ч.

Танцът на огъня 

  Поезия » Еротична
211 0 3

Очите ти отново

танцуваха по мен.
В нозете ми олово
и на греха във плен.

 

Гърдите ми са в скоби
на древно изтезание.
Да дишам аз не мога
край твоето ухание.

 

Ах, колко е горещо,
във мислите за теб.
И искам друго нещо,
не зрелища и хлеб.

 

Телата ни са близо.
Прехвърчат пак искри.
Моралът е във криза
от нашите игри.

 

И пак ми прилошава.
Светът ми се върти.
Не знам какво ми става.
Не знаеш май и ти.

 

По-близо ти ела ми,
на допир разтояние.
Аман житейски драми,
сълзи и разкаяние.

 

От тази наша връзка
избяга съвестта.
Ревнува, жупел пръска
край външната врата.

 

И всичко е погрешно,
в света от прах и дим.
Желаем ли се спешно,
ний в ада веч горим.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина е огнено и жарко! Красива еротика!
    Поздрав!
  • Мда. Доста е горещо тук. Хареса ми.
  • Много хубаво и подходящо точно за тези горещи дни. Поздрави!
Предложения
: ??:??