3.06.2018 г., 1:39 ч.

Татко 

  Поезия » Друга
404 0 0

 

 

С прошарените  бели коси,

носиш тежестта на своите дни.

За поздрав те прегръщам

и виждам в очите ти сълза.

 

Това си ти  моят татко,

опора с поглед строг.

Искам с мен да се гордееш,

ала няма как.

 

Тръгнах по пътя  и те оставих

да ме мислиш до ранни зори.

Виновна съм пред теб,

надявам се някога да ми простиш.

 

Не ме питай защо.

Повярвай отново в мен.

Целувам те силно.

Недей ме мисли.

 

Промених се с годините,

силна съм вече жена.

Но за теб ще бъда, татко,

твоята малка дъщеря.

 

Прегръщам те силно!

Обичам те много

дори и сега когато мълча.

Обичам те татко!

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??