29.11.2018 г., 0:54 ч.

Тази любов 

  Поезия
471 1 2

Тази любов не е като другите.

Тази любов, която в съня ми идва. Все непринудена.

Тази любов, състояща се в една дума,

И няколко срички.

Тази любов нарекох „Обичам те“.

Ти мене? Едва ли.

Да не си луд – аз съм цялата в рани,

И съм цялата шепот

Нежност прозрачна.

И съм от тебе само на крачка,

Само на кратко дихание.

Поискай ме. И ще остана.

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??