5.06.2012 г., 23:11 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
605 0 0

Тази нощ пред мен е

сребърна луна усмихваше се

незнайно отвъд сълза проблясна

мечтаеше там някой за някой

 

Врата желязна затвори се

любовта ни в изписана стая пороби се

незнайно отвъд прозорец под липа огря

твърде късно отключи смелостта

 

Ала протегна се за нас света

животът сгуши ни в състезание

и сега на среднощен път се разминават

аз и ти там някой за някой друг

 

© Венцислав Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??