14.09.2010 г., 11:42 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
648 0 1

Тази  нощ е лунна магия,
сипеща  дъжд от звезди.
Ти в мен, а аз в теб ще открия
тази, която най-ярко блести!
Тази нощ ще остави следи,
по които утрото щом зазори,
ще тръгнем към изгрева  двама,
със слети  сърца и души!!

           D. Patton

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??