22.01.2013 г., 15:52 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
515 0 0

С тъжен поглед се вглеждам в небето,

със звезди обляно.

С мъчителна болка се сещам за сърцето,

на хиляди парченца разпиляно.

 

И тази нощ е пълна с тъга,

защото ти не си до мен.

И тази нощ съм обгърната от самота,

мислейки за нашия проблем.

 

Всеки ден изпълнен е с копнеж

да видя твоето лице, очи.

Всеки ден имам някакъв стремеж,

но се правя, че не ми личи.

 

Но тази нощ съм тук до теб

под пълната луна.

И тази нощ поглеждам напред,

обгърната от любовта.

© Вики Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??