С тъжен поглед се вглеждам в небето,
със звезди обляно.
С мъчителна болка се сещам за сърцето,
на хиляди парченца разпиляно.
И тази нощ е пълна с тъга,
защото ти не си до мен.
И тази нощ съм обгърната от самота,
мислейки за нашия проблем.
Всеки ден изпълнен е с копнеж
да видя твоето лице, очи.
Всеки ден имам някакъв стремеж,
но се правя, че не ми личи.
Но тази нощ съм тук до теб
под пълната луна.
И тази нощ поглеждам напред,
обгърната от любовта.
© Вики Христова Todos los derechos reservados