20.01.2021 г., 0:00 ч.

Тази нощ 

  Поезия » Любовна
378 0 0

Лека нощ, любима моя, но недей унива.

Тази вечер ти ще разбереш,

че мъжът до теб е лудо влюбен и няма начин да го спреш.

За теб на всичко е готов сега, дори на клада да гори,

истински те той обича, разбери.

Цял живот е чакал точната жена и накрая е намерил, но

дали и тя изпитва същото това?

Без значение колко километри ни делят, зная,

че те аз обичам и няма да ни разделят.

Пречките ще са съвсем за кратко,

защото случващото се със нас ще бъде сладко.

Ти си тази, дето ми показа да живея

и по която аз всеки ден копнея.

Жадувам всеки мой ден да е с твоя споделен.

Навярно и това във бъдеще ще се случи,

двамата да се обичаме, ще се получи.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??