30.11.2008 г., 9:23 ч.

Тази нощ ще пиша за теб 

  Поезия » Любовна
679 0 7
 

Тази нощ ще пиша за теб.

Мастилото свърши ли,
ще пиша с пръстите си.
Уморя ли ръката си,
ще пиша с мислите си.
Листите свършат ли,
ще пиша в сърцето си.

Но тази нощ непременно ще пиша за теб.

2005

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??