27.07.2008 г., 22:15 ч.

Тази нощ ще пътувам 

  Поезия » Любовна
1131 0 32



Тази нощ ще пътувам в съня си.
Ще ме гали среднощният вятър.
По косите ми пяна ще капе
от неразлистените листопади!

Ще нахраня по алеята гълъби,
ще политна с криле в необята!
Ще градя с коловозите сънища
и с охота продължавам нататък.

Тази нощ ще пътувам в съня си.
Ще разлиствам на книга дворците.
Омагьосана от последния залез.
Ще се нося към теб непозната.
..............

Намерих те в прибоя на вълните,
в гальовната прегръдка на морето!
Намерих те сред хилядите други,
започващи да плачат листопади.

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??