И тази обич, която пулсира
във сърцето ми - земното...
Светъл лъч е в небето над нас!
И в този допир на нежните длани,
които галят косата ми - нежен миг
на изгаряща страст в сърцето ми...
И тази светла любов която превзема
всеки мой атом и кара кръвта да кипи
в еликсира любовен...нежен порив
обърнал със обич душата ми...!
И нека тази светла любов
се разлива по вените...
та света с любов да прегърна!
Сладък миг пулсиращ в сърцето,
че музата пак при мен се завърна.
И този сладък копнеж на мечтите ми,
плисна някак, ей така във всемира...
И пулсира сърцето ми - звездното
в тишината на вечер омайна...
© Катя Всички права запазени
плисна някак, ей така във всемира...
И пулсира сърцето ми - звездното
в тишината на вечер омайна...