11.10.2023 г., 6:34 ч.

Тази вечер... Ще съм лош... 

  Поезия » Любовна, Еротична
346 1 0

Тази вечер... Ще съм лош...

 

В леглото ти... Отново ще пристигна...
Искам да те любя... Да съм лош...
Нежното ти тяло, ще повдигна...
Желаеш ли ме вече... Тази нощ..?

 

По кожата ти гладка... Ще полазя...
Зърната ще докосна... Със език...
Бавно и полека... В теб ще вляза...
Представи ли си вече... Този миг..?

 

Тялото ти... Леко ще извия...
С устни ще се спусна... По гърба...
В косите ти... Ръцете си ще впия...
Докарах ли те вече... До ръба..?

 

С пръсти ще погаля... И бедрата...
Плавно ще докосна... И върха...
Ще искам да проникна... И в недрата...
Усети ли ми вече, там... Дъха..?

 

С тялото... С плътта ти ще играя...
В леглото си ще стенеш... Цяла нощ...
Възбудих ли те, с думите..? Не зная...
Желаеш ли ме още..? Да съм лош.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
10.10.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??