22.02.2016 г., 17:29 ч.

Те така - (жар) 

  Поезия
284 0 0

Те така - (жар)
ReмаТе 

Каква е тайната на хубавия стих, 
може би началото на пролетта,
кокиче (снежнобяло) във косите - 
усмивката на най-красивата жена, 

но няма ли душата твоя 
в очите ти да пламне лудостта, 
очаквай, чак след кукувото лято
налъмите да цъфнат в есента.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??