Те така - (жар)
ReмаТе
Каква е тайната на хубавия стих,
може би началото на пролетта,
кокиче (снежнобяло) във косите -
усмивката на най-красивата жена,
но няма ли душата твоя
в очите ти да пламне лудостта,
очаквай, чак след кукувото лято
налъмите да цъфнат в есента.
© Людмил Ангелов All rights reserved.