19.12.2019 г., 10:25 ч.

Театър 

  Поезия » Философска
861 0 0

Какво ме очаква, какво следва

В тази трагедия, този театър

Минала болка, и тя ме преследва

Брули ме мене студения вятър

 

Кой ме постави в тази пиеса

Защо ми такава шега изигра

Щастие, любов и радост, къде са

Кой ги открадна и защо ме обра

 

Искам прошка, но защо се моля

Кой, защо и за какво ме наказва

В моя театър, главната роля

Явно виждам се у другиго оказва

 

Защо ми никой път не показа

И кой ги толкоз препятств'я постави

Само страдиние, болка, омраза

Съдбата ли ме сам с мъката остави

 

Тази пиеса, срамна и позорна

Кажете кога ще тя кулминира

Свърши сюжета, душата покорна

С жестока разръзка да получи мира

© Ок ок Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??