11.08.2007 г., 15:29 ч.

Театър 

  Поезия
580 0 5

Гледка безплатна аз ти предлагам,
почувствай моя театър.
Главната роля е отредена за теб,
не искай да си само наблюдател,
заемаш челно място, седиш на първи ред.
Ти си актьорът, трябва да плачеш,
така аз ти отредих, не можеш,
да избягаш, нито да мълчиш.
Сега дошло е време да се смея,

сълзи не ми останаха за теб,

играеш роля в театър фантастичен,
сътворен от мен за теб. 

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??