3.04.2020 г., 7:56 ч.

Театър 

  Поезия » Свободен стих
962 0 0

Дадоха ти
второстепенна
роля на
самовлюбения
Нарцис
готов за
големия
спектакъл а ти
го играеш
пас на
разсъмване
когато
пада и
последната
завеса
след бурните
ръкопляскания на
глухата публика
която аплодира
неспособността ти
да се аргументираш

 

© Natasha Georgieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??