19.10.2014 г., 11:34 ч.

Теб 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Обичах те малко,

обичах те много

изгубих се

и в теб се намерих

и сънувах в реалност

теб…

и време за теб

откраднах

и така и го захвърлих

заедно с теб…

и теб

обичах те малко,

обичах те много!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??