8.02.2011 г., 0:26 ч.

Теб 

  Поезия » Любовна
590 0 0

Допри чело до моето,

усети дъха ми.

Сложи ръка на сърцето ми,

усети как то бие за теб.

Допри устни до мойте

и усети как те жадуват за теб.

Погледни ме, виж как изгарям за теб.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??