Feb 8, 2011, 12:26 AM

Теб 

  Poetry » Love
588 0 0

Допри чело до моето,

усети дъха ми.

Сложи ръка на сърцето ми,

усети как то бие за теб.

Допри устни до мойте

и усети как те жадуват за теб.

Погледни ме, виж как изгарям за теб.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??