13.06.2007 г., 23:10 ч.

Тебе избрах 

  Поезия
484 0 0
Тебе избрах да обичам
 и никой друг не искам,
за теб сърцето си отварям,
няма ли те, знай, аз умирам!

Тебе избрах да обичам,
за теб да страдам дори,
никой не мога така да обичам,
когато те няма, знай, сърцето ме боли!

Тебе избрах да обичам
и се заклевам това да е така,
пред Господ и пред теб се вричам,
че няма да предам никога теб и любовта!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??