9.05.2017 г., 23:27 ч.

Технически грешки 

  Поезия
507 3 8

душа-
безплътна
разширява
обвивка
с цел
едничка...
създава
място
винаги;
избягва
дефицит;
и понякога
се оказва
с празни дълбини
и безгрижен
поглед
не че забелязвам,
така се говори...
една жена
не обича
за да нарани...
 

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??