May 9, 2017, 11:27 PM

Технически грешки 

  Poetry
515 3 8

душа-
безплътна
разширява
обвивка
с цел
едничка...
създава
място
винаги;
избягва
дефицит;
и понякога
се оказва
с празни дълбини
и безгрижен
поглед
не че забелязвам,
така се говори...
една жена
не обича
за да нарани...
 

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??